• Τα ονόματα που έχουν "κλειδώσει" και οι εκπλήξεις

  7:50 πμ, Δευτέρα 29 Δεκ 2014 7:50 πμ, Δευτέρα 29 Δεκ 2014

  Ρεπορτάζ: Λώρας Ιωάννου, Βασίλη Σκουρή, Δημήτρη Μιχαλέλη, Κάτιας Μακρή, Πάρι Καρβουνόπουλου

  Έτοιμη για εκλογές–αν χρειαστεί–είναι η ΝΔ. Τα ψηφοδέλτια έχουν κλείσει σε ποσοστό 80%, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι έχουν βρεθεί, ενώ η προεκλογική καμπάνια ετοιμάζεται πυρετωδώς.

  Στη Συγγρού συνεδριάζει, ήδη, μία ομάδα στελεχών με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον διευθυντή Κώστα Τσιμάρα, τον Μενέλαο Δασκαλάκη, τον Δημήτρη Μαραβέλια και τον Γιώργο Λουλουδάκη.

  Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews

  Συνωστισμός υποψηφίων στον ΣΥΡΙΖΑ

  Στην τελική ευθεία της συγκρότησης των ψηφοδελτίων του βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έως την Τρίτη οι Νομαρχιακές Οργανώσεις θα έχουν αποστείλει στην Κουμουνδούρου τις προτάσεις τους.

  Η επιτροπή ψηφοδελτίων του κόμματος (Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Βίτσας, Τάσος Κορωνάκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Θοδωρής Δρίτσας) θα εγκρίνει το 70% των ψηφοδελτίων, με το 30% να αποτελεί ουσιαστικά το ποσοστό που θα χρησιμοποιηθεί για τις συμμαχίες στην πορεία προς τις εκλογές, αλλά και για ανοίγματα σε προσωπικότητες.

  Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα

  Στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν για γερά χαρτιά

  Ισχυρές υποψηφιότητες ανά την Ελλάδα αναζητά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ώστε να αναπληρώσει το κενό που θα δημιουργήσει σε πολλές περιφέρειες η μετακίνηση στελεχών προς τον Γιώργο Παπανδρέου.

  Η πολιτική «βεντέτα», που θα ακολουθήσει, μετά τη διάσπαση, είναι τέτοια που οι πιο σκληροί πόλεμοι θα είναι οι εμφύλιοι μεταξύ βενιζελικών και παπανδρεϊκών στελεχών. Άλλωστε, αυτό είναι και το κριτήριο με το οποίο πολλοί υποψήφιοι θα επιλέξουν τελικά «στρατόπεδο». Με ποιον εκλέγονται και σε ποια περιφέρεια.

  Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα

  Από την αποστρατεία στην εκλογική μάχη!

  Πριν από το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα κομματικά επιτελεία είχαν τεθεί σε προεκλογικό συναγερμό. Ο «πυρετός των εκλογών» είχε ξεκινήσει επί της ουσίας από την ώρα που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας για εκλογή νέου Προέδρου.

  Η πιο δύσκολη αποστολή των κομματικών επιτελείων είναι να βρουν αξιόλογους υποψηφίους για τα ψηφοδέλτια. Δεν υπάρχει η …προσφορά άλλων εκλογικών αναμετρήσεων.

  Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα