Τα συγχαρητήρια του Μιχελάκη στον Γλέζο

Τον Μανώλη Γλέζο συγχαίρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης αναφορικά με την τοποθέτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση των βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη.

«Το να υιοθετείς άκριτα την οποιαδήποτε καταγγελία και να την κάνεις πολιτικό όπλο κάνει κακό και στον ίδιο που χρησιμοποιεί αυτές τις μεθόδους», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και συνέχισε:

«Υπάρχουν φωνές στην αντιπολίτευση που ακόμη έχουν τη λογική. Θα ήθελα στο σημείο αυτό, να αναφέρω τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος μετά την τελευταία άθλια παρέμβαση που έκαναν οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές κατά συναδέλφων τους ανεξάρτητων βουλευτών, τοποθετήθηκε δημόσια και είπε ότι αυτά δεν ταιριάζουν στη λογική της Αριστεράς  και παρότρυνε το κόμμα του να μη τους βάλει στις λίστες για υποψήφιους βουλευτές, όποτε γίνουν οι εκλογές. Βέβαια, το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ είναι θέμα του προέδρου τους, των οργάνων τους, δεν μας αφορά, όμως θέλω να συγχαρώ τον Μανώλη Γλέζο για την τοποθέτησή του αυτή».

Ο βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «η αριθμητική της Βουλής το επιτρέπει, δηλ. υπάρχουν ακόμη προϋποθέσεις» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Θα κάνουμε υπομονή έως τις 29 του μηνός για το τελικό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε.

Ο κ. Μιχελάκης απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία. «Όχι. Το λέω κατηγορηματικά, το έχει πει κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός. Η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα είναι εξαιρετική υποψηφιότητα. Δεν έχω ακούσει όλο αυτό το διάστημα στο δημόσιο διάλογο που έχει γίνει, από κανένα κόμμα, καμιά πολιτική παράταξη, το παραμικρό κατά της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κατηγόρησε για «αδιαλλαξία τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, που ουσιαστικά τις απομονώνει πολιτικά και ειδικά από την κοινωνία, η οποία αυτή τη στιγμή σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έγιναν δείχνει ότι δεν πιστεύει πως η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν λύση στα όποια προβλήματα».

 

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Γλέζο

Τα χαμόγελα, οι χειραψίες και οι νέες συμμαχίες στα έδρανα – ΦΩΤΟ

Γρηγοράκος: Το βλέπω πολύ δύσκολο να εκλεγεί Πρόεδρος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ