Το παρασκήνιο και τα πηγαδάκια μακριά από τις κάμερες στη Βουλή – ΦΩΤΟ

Συχνά όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο “λένε” περισσότερα από όσα μπορεί κάποιος να μάθει από τις επίσημες δηλώσεις. Το φωτορεπορτάζ του enikos.gr παρακολούθησε τους βουλευτές πριν και μετά την 2η ψηφοφορία και κατέγραψε τα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν, κάποια ενδιαφέροντα  “ντουέτα” καθώς και κάποια πικάντικα παραπολιτικά.

 

Δείτε τις φωτογραφίες  

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος που ψήφισε στη δεύτερη ψηφοφορία τον Σταύρο Δήμα συνομιλεί σε χαλαρό ύφος με τον βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη.

Στο καφενείο της βουλής κατευθύνθηκαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Ευστάθιος Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, αμέσως μετά την ψηφοφορία τους για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

 

 

Στο εντευκτήριο κατευθύνθηκε η πλειοψηφία των βουλευτών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και σχολίασε σε “πηγαδάκια” τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αναμένοντας και την τρίτη ψηφοφορία.

 

 

ΤΩΡΑ - Πηγαδάκια στο εντευκτήριο μετά την ψηφοφορία - ΦΩΤΟ

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Σταθάκης συνομιλεί στο εντευκτήριο της Βουλής με την ανεξάρτητη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα μετά το πέρας και της 2ης ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή.

Και οι δύο ψήφισαν “παρών” καθώς και η κα Γιαταγάνα έχει δηλώσει την επιθυμία της να περάσει στους “κόλπους” του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τη φωτογραφία

 

«Πηγαδάκι» έστησαν μετά την ψηφοφορία η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και τον Γρηγόρη Ψαριανό.

Ο τελευταίος, μάλιστα, γύρισε προς τους δημοσιογράφους και χαριτολογώντας είπε: «Έχετε να μυρίσω κανένα παλτό;».

Η υπουργός Τουρισμού συνομίλησε για αρκετή ώρα και με την Μίκα Ιατρίδη, η οποία μάλιστα αντάλλαξε μία κουβέντα με πολλούς από τους βουλευτές της ΝΔ.

 

Κεφαλογιάννη με Ψαριανό, Λαζαρίδη - Ψαριανός: Έχετε κανένα παλτό να μυρίσω; - ΦΩΤΟ

 

Μαζί κατευθύνθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας για τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Παύλος Χαϊκάλης και η Σταυρούλα Ξουλίδου, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες κατήγγειλαν απόπειρα δωροδοκίας.

 

 

Πριν τη ψηφοφορία 

Εν αναμονή της δεύτερης ψηφοφορίας για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα συνομιλεί στο περιστύλιο της Βουλής.

Η κα Γιαταγάνα όπως έχει δηλώσει και στον RealFm 97,8 και σε αυτή την ψηφοφορία θα πει «παρών» γιατί όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει δεν μπορεί να πει «όχι».

Όπως η ίδια έχει δηλώσει έχει δηλώσει στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα ήθελε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι η κα Γιαταγάνα είχε προκαλέσει σάλο στη Βουλή με τις δηλώσεις της για τις στενές σχέσεις του Πάνου Καμμένου με τον Γιώργο Αποστολόπουλο. Όπως είχε υποστηρίξει ο Γιώργος Αποστολόπουλος της είχε τηλεφωνήσει τον Οκτώβριο για να της ζητήσει να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ.

 

Οι βουλευτές της ΝΔ Δάνης Τζαμτζής και Χρήστος Δήμας, γιος του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, συζητούσαν σε χαλαρό κλίμα, στο εντευκτήριο της Βουλής, λίγα λεπτά πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για την Προεδρική Εκλογή. Λίγο πιο δίπλα και ο Πύρρος Δήμας.

 

ΤΩΡΑ – Ο Τζαμτζής και ο Χρήστος Δήμας στο εντευκτήριο – ΦΩΤΟ

Το enikos.gr  κατέγραψε τα πρώτα “πηγαδάκια” βουλευτών, που σχηματίστηκαν λίγα λεπτά πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται ο Μάρκος Μπόλαρης να συνομιλεί με τον Θοδωρή Παραστατίδη και τον Πάρι Μουτσινά.

 

 

ΤΩΡΑ - Τα πρώτα πηγαδάκια στη Βουλή - ΦΩΤΟ

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Σταθάκης συνομιλεί στο εντευκτήριο της Βουλής με την ανεξάρτητη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα μετά το πέρας και της 2ης ψηφοφορίας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή.

Και οι δύο ψήφισαν “παρών” καθώς και η κα Γιαταγάνα έχει δηλώσει την επιθυμία της να περάσει στους “κόλπους” του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Τα αθλητικά παπούτσια του Νικήτα Κακλαμάνη

Αν και το υπόλοιπο ντύσιμό του δεν είναι σε σπορ γραμμή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης φόρεσε τα αθλητικά του παπούτσια για να παραβρεθεί στην ψηφοφορία της Βουλής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δείτε τις φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

168 “NAI” και 131 “ΠΑΡΩΝ” στην δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

Που θα πάει η Ραχήλ Μακρή αν προκύψουν εκλογές ;

Τα “πηγαδάκια” με τον Κώστα Καραμανλή – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ