Σκανδαλίδης: Θεωρώ αδιανόητο ένας Παπανδρέου να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

“Έχω δηλώσει επανειλημμένα αυτές τις μέρες ότι θεωρώ αδιανόητο ένας Παπανδρέου να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ”, τόνισε ο πρώην Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργάνωσε η Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που σχετίζονται με την εκλογή ΠτΔ  αλλά και τις συζητήσεις για το επικείμενο κόμμα Παπανδρέου ο κ. Σκανδαλίδης υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι “η βάση της παράταξης δεν πρέπει να επιτρέψει τη διάσπαση, ένα νέο διχασμό” επισημαίνοντας ότι ο κόσμος είναι αυτός που θα βάλει τέλος στις βλέψεις όλων των “μικροπολιτικών αρχηγίσκων”

Ο ίδιος αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην πολιτική σκηνή της χώρας έκανε λόγο για “το χειρότερο πολιτικό δυναμικό” από την εποχή της μεταπολίτευσης και υπογράμμισε ότι “το κλίμα πόλωσης σίγουρα δεν βοηθά να βγει ο τόπος από το αδιέξοδο”.

Στο μεταξύ, σκληρές δηλώσεις είχαμε κι από άλλα  στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου.

Ειδικότερα ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε:

“Στην Ευρώπη δεν σκοτώνουν τα κόμματα αλλά τα πρόσωπα φεύγουν και παίρνουν τις ευθύνες τους. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο ΠΑΣΟΚ : όχι να σκοτώσουμε το κόμμα αλλά να αλλάξουμε πρόσωπα.

Πιο δεικτικός εμφανίστηκε ο Αντώνης Βγόντζας, που επεσήμανε: “Αποκλείεται ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να είναι ο πρώτος αποστάτης στο κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του”.

“Αν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου διασπάσει το ΠΑΣΟΚ θα είναι δικό του λάθος και όχι του ΠΑΣΟΚ. Θα είναι το τέλος του Γ. Παπανδρέου και όχι του ΠΑΣΟΚ” , επεσήμανε από την πλευρά του ο Τάσος Φιλαλήθης.

 

 

Πηγή: cretalive.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ