Βενιζέλος: Προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ

Προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου θα αποτελούσε η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος,  στην ομιλία του σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε με έμφαση ότι θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος για να αποτρέψει περαιτέρω διάσπαση του κόμματος και υπογράμμισε: «Έχω προσωπικά κάνει τεράστιες προσπάθειες για την ενότητα του χώρου σε όλες τις φάσεις της πολιτικής μου διαδρομής. Και θα κάνω και τώρα. Δεν θα σταματήσω, ούτε τη μέρα της κατάθεσης των ψηφοδελτίων στον Αρειο Πάγο, να αγωνίζομαι για τη συστράτευση όλων των στελεχών, για την ενότητα του χώρου, για να μην ζήσουμε την εικόνα μιας περαιτέρω διάσπασης, χωρίς λογική, χωρίς πραγματικό πολιτικό στόχο, γιατί δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια , αλλά και γιατί αυτό συνιστά προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και στους ιστορικούς αγώνες της παράταξης».

Παράλληλα ζήτησε πλήρη κινητοποίηση των μελών και στελεχών λέγοντας: «Γιατί πρέπει να αντιδράσει θετικά η κοινωνία, να ασκήσει τις δικές της πιέσεις για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το προγραμματικό μας συνέδριο, να απευθυνθούμε στους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας ψήφισαν στις ευρωεκλογές και στις εκλογές του 2012, αλλά και γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο των εκλογών. Και πρέπει, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά να είμαστε έτοιμοι για μια σύντομη και σκληρή προεκλογική εκστρατεία».

 

Διαβάστε επίσης

Βενιζέλος: Υπάρχουν περιθώρια συναινετικής εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας

Βενιζέλος: Εκλογές νωρίτερα από το τέλος της τετραετίας – ΒΙΝΤΕΟ 

Η άτυπη ενημέρωση του ΠΑΣΟΚ που προκάλεσε “θόρυβο”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ