Δρίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τις νοσηρές συμπεριφορές – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθετεί τίποτα από όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και τις νοσηρές συμπεριφορές των ημερών και δεν έχει καμία σχέση με αυτές», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στη Βουλή.

«Δεν πρέπει να εκλέξει αυτή η βουλη Πρόεδρο, δεν μπορεί να εκλέξει, το ξέρατε όλες και όλοι», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο Τσίπρας πριν τρεις μήνες είχε πει ότι θα οδηγηθούμε σε σήψη αν επιμείνετε και να τα αποτελέσματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμμετάσχει σε καμία από αυτές τις διαδικασίες, δεν υιοθετεί τίποτα από όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και τις νοσηρές συμπεριφορές των ημερών και δεν έχει καμία σχέση με αυτές και προς αυτή την κατεύθυνση η μόνη απάντηση είναι ότι κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης θα συναντηθούμε στις κάλπες», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Αφού στη βουλή δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα, μόνο ο ελληνικός λαός έχει την αρμοδιότητα να δώσει τη λύση σε αυτή τη νοσηρότητα, σ’ αυτό το αδιέξοδο, σ΄ αυτή την κατάπτωση».

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

“Βόμβα” στο πολιτικό σκηνικό από τις καταγγελίες Χαϊκάλη – Τι απαντά στη μήνυση Σαμαρά – Δεν θα προβληθεί το οπτικοακουστικό υλικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ