ΑΝΕΛ: Αμοντάριστα όσα καταγράφηκαν

“Όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν είναι αμοντάριστα” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ, αναφορικά με το οπτικοακουστικό υλικό με τις καταγγελίες Χαϊκάλη περί αποπειρα δωροδοκίας του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος “επικοινώνησε πριν από λίγο με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από την ΕΛ.ΑΣ. για μονταρισμένο υλικό και χαρακτήρισε ψευδή όσα σχετικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας’.

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε αυτό που ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014:

Στην εισαγγελία παραδόθηκαν οι πρωτογενείς πηγές με αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη τους, το οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναντήσεις του Π. Χαϊκάλη με το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.

Πρόκειται για ένα ρολόι – κάμερα και ένα ηλεκτρονικό μαγνητόφωνο μέσα στα οποία υπάρχει το υλικό – ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – από την πρωτογενή του αποθήκευση. Άρα είναι αμοντάριστα όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης

Στον Εισαγγελέα ο Αποστολόπουλος για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Το tweet του Καμμένου μετά τη “βόμβα” της Γιαταγάνα

Χαϊκάλης: Για ποιο λόγο να το έχω στήσει όλο αυτό;

Καπερνάρος: Δεν θα ήθελα εκλογές τώρα

Η “βόμβα” της Γιαταγάνα για τον Αποστολόπουλο

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ