Γλέζος: Να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Βουδούρης – Παραστατίδης

«Μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής» χαρακτηρίζει ο Μανώλης Γλέζος τις δηλώσεις του Οδυσσέα Βουδούρη και του Θεόδωρου Παραστατίδη και σημειώνει ότι «οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους-με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα», αναφέρται σε κείμενο που αναρτήθηκε στην στην ιστοσελίδα της κίνησης «Ενεργοί Πολίτες», της οποίας ηγείται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι δηλώσεις των Οδυσσέα Βουδούρη και Παραστατίδη αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο», υπογραμμίζει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας;

Αυτοί οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά του. Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον Ελληνικό Λαό ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία», καταλήγει ο Μανώλης Γλέζος.

 

Διαβάστε επίσης:

Βουδούρης – Παραστατίδης: Η δήλωση μας δεν αποτελεί “κατηγορία” προς κανέναν 

Βουδούρης – Παραστατίδης μπλόκαραν πρωτοβουλία συναίνεσης

Νταβρής: Έχουν βγει βόθρος και λύματα

Ψαριανός: Να ζητήσουν συγγνώμη Βουδούρης – Παραστατίδης

Αηδόνης για Βουδούρη – Παραστατίδη: Είναι σκουλήκια και τυφλοπόντικες- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ