Λυκούδης για Βουδούρη – Παραστατίδη: Πολιτικά σκουλήκια – ΒΙΝΤΕΟ

“Πολιτικά σκουλήκια” χαρακτήρισε τον Οδυσσέα Βουδούρη και τον Θεόδωρο Παραστατίδη ο Σπύρος Λυκούδης, με αφορμή την κοινή δήλωσή τους με την οποία άφησαν υπονοούμενα για χρηματισμό βουλευτών.

«Έχω υποστηρίξει την εκλογή του Προέδρου από την παρούσα βουλή από τον Μάιο», δήλωσε ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, διευκρινίζοντας ότι υποστηρίζει την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας επειδή δεν είναι υπέρ των πρόωρων εκλογών.

«Αυτοί οι απίστευτοι τύποι, αυτά τα πολιτικά σκουλήκια χωρίς να έχουν καμία αυτοσυγκράτηση ανακοινώνουν και δίνουν στη δημοσιότητα αυτό το κείμενο», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Λυκούδης προανήγγειλε ότι θα μηνύσει αυτούς που εμπλέκουν το όνομα του στην υπόθεση χρηματισμού. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «αυτοί δεν έχουν τσίπα για να ενοχληθούν από την μήνυση».

Τέλος ο κ. Λυκούδης, απηύθυνε έκκληση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, να σταθεί όρθιος και να μην τον αγγίξει αυτή η βρωμιά, να μην δεχτεί να εντάξει στα ψηφοδέλτια του αυτά τα άθλια υποκείμενα».

 

Δείτε το βίντεο του Mega

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ