Ο Τριαντάφυλλος για τις καταγγελίες χρηματισμού

 

Τις καταγγελίες των βουλευτών για δωροδοκία σχολίασε από την Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος, επισημαίνοντας ότι τα ζητήματα αυτά είναι πολύ σοβαρά και ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή σε αυτού του είδους τις φήμες. Διαβάστε αναλυτικά:

«Κύριε Πρόεδρε, λαμβάνω το λόγο ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Η ατμόσφαιρα από σήμερα το πρωί, αλλά και με ευθύνη πολλών τις τελευταίες εβδομάδες, όζει.

Η πολιτική ατμόσφαιρα είναι επιβαρυμένη. Καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες πρέπει να τυγχάνουν άμεσης, καθαρής διαλεύκανσης και διερεύνησης από τις αρμόδιες ανακριτικές και δικαστικές αρχές, δεν μπορούν πλέον να επιβαρύνουν την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό πολιτικό κόσμο.

Όλοι εμείς που έχουμε σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης, απαιτούμε από όλους όχι θεάματα, και όχι διαδικασίες που δεν φέρνουν τα πάντα στο φως. Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε φημολογία, που επιβαρύνει αυτήν τη στιγμή τη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία και που υποκρύπτει, πολλές φορές, μικροκομματικές κοντόφθαλμες σκοπιμότητες.

Τα ζητήματα τα οποία αυτή τη στιγμή αναδύονται στη δημοσιότητα, είναι πάρα πολύ σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν κανείς, μα κανείς, να σκέπτεται μικροπολιτικά ή μικροκομματικά!

Απευθυνόμαστε προς πάσα κατεύθυνση: και προς τις δικαστικές και ανακριτικές αρχές, αλλά και προς όλα τα κόμματα και τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει οποιαδήποτε, η παραμικρή, ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Πιστεύουμε ότι απευθείας σήμερα, άμεσα, πρέπει να δοθούν όλες οι απαντήσεις, να αναληφθούν όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες, να πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες, ούτως ώστε να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Η πολιτική ζωή του τόπου, η ελληνική κοινωνία απαιτεί, εδώ και τώρα, να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις και να υλοποιηθούν οι συγκεκριμένες ενέργειες που χρειάζονται, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως τα συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το πρωί».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό – Αυτά θα λέει στην ανακοίνωσή του ο Αποστολόπουλος

Η απάντηση του Καμμένου στο ερώτημα του enikos.gr – ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρη η συνέντευξη Καμμένου για τις καταγγελίες Χαϊκάλη – ΒΙΝΤΕΟ

Διαψεύδει στο enikos.gr τα περί χρηματισμού η Κουντουρά – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ