Ο Τσίπρας για την καταγγελία του Χαϊκάλη – ΒΙΝΤΕΟ

«Εκτιμώ ότι πρόκειται για μία σοβαρή καταγγελία», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την υπόθεση  απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ψήφος του στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Περιφέρεια Αττικής.

Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις, καθώς, όπως είπε, θέλει πρώτα να δει τα στοιχεία που θα κατατεθούν και, με βάση αυτά, να εκτιμήσει το πόσο σοβαρή είναι η καταγγελία και κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.

«Σε κάθε περίπτωση, θέλω να σας πω ότι εμείς εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει ότι ακολουθείται ένας δρόμος ολισθηρός, ένας δρόμος μεθοδεύσεων, πιέσεων, διότι επιχειρείται να τετραγωνιστεί ο κύκλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, είπε πως το μέλλον είναι δυσοίωνο. «Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές το 2015», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα Λαζόπουλου και επιβεβαίωση Χαϊκάλη – «Μου προσέφεραν 2-3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ