Όλα τα “πηγαδάκια” της Βουλής – ΦΩΤΟ

 

 

Πολλά ήταν τα “πηγαδάκια” που σχηματίστηκαν πριν και μετά την ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι πολιτικοί πέρασαν αρκετό χρόνο εκτός της αίθουσας της Ολομέλειας, συνομιλώντας στο εντευκτήριο, το καφενείο αλλά και τους διαδρόμους της βουλής.

Στο εντευκτήριο βρισκόταν από νωρίς το απόγευμα η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, η οποία συνομιλούσε συνεχώς με τους βουλευτες της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Πανούση και Γιώργο Κυρίτση, ενώ κάποια στιγμή προστέθηκε στην παρέα τους και η Νίκη Φούντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, πήγε και χαιρέτησε ο αντιπρόεδρος της βουλής, Γιάννης Τραγάκης.

 

 

 

Στο βάθος διακρίνεται ο Χρήστος Δήμας, γιος του Σταύρου Δημα, να κάθεται στο εντευκτήριο πριν την ψηφοφορία της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Για λίγα λεπτά τα είπαν η υφυπουργός Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου και ο αντιπρόεδρος της βουλής, Γιώργος Καλαντζής.

 

Παραδίπλα, βρίσκονταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κοντογεώργος

 

Στο εντευκτήριο βρέθηκε και η Έλενα Ράπτη,  η οποία μίλαγε συνεχώς στο κινητό της τηλέφωνο.

 

Το αδιαχώρητο επικρατούσε στο καφενείο της βουλής. Στο μπαρ συζητούσαν για αρκετή ώρα ο  Κωστής Χατζηδάκης,ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Θανάσης Παφίλης.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, συνομίλησε με τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο και την Χρυσούλα Γιαταγάνα, λίγο πριν την ψηφοφορία της εκλογής του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

 

Με τον Γιώργο Βαρεμένο, είχε τετ α τετ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, αμέσως μετά την ψηφοφορία, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Στο καφενείο της βουλής βρέθηκε και η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Θόδωρος Παραστρατίδης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης.

 

Τετ α τετ είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας με τον υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη  Χρυσοχοΐδη, λίγα λεπτά πριν την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Το “πηγαδάκι” των ανεξάρτητων

Η Ραχήλ Μακρή και ο Γιώργος Νταβρής, ανεξάρτητοι βουλευτές που προέρχονται απο τους ΑΝΕΛ ήταν διαρκώς μαζί στο καφενείο της βουλής. Μαζί τους και η Μίκα Ιατρίδη, ενώ για λίγα λεπτά κάθισε μαζί τους και ο Γιάννης Κουράκος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ