Πεταλωτής: Το ΠΑΣΟΚ σε ανυπαρξία με επιλογή Βενιζέλου

 

Ευθύνες στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ καταλόγισε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση υποστηρικτών του πρώην Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

“Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση σχεδόν ανυπαρξίας, στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε. Με μία πολύ συγκεκριμένη επιλογή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, του κ. Βενιζέλου συγκεκριμένα, δεν υπάρχει κόμμα, δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ εδώ και ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις, από το ΠΑΣΟΚ στην Ελιά και από την Ελιά στη Δημοκρατική Παράταξη και σήμερα πάλι επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, για να δείχνουμε ότι υπάρχει ΠΑΣΟΚ, οι συγκολλήσεις προσώπων αντί να φέρνουν κόσμο καταδεικνύουν τη γύμνια ενός ΠΑΣΟΚ, όπως το έχει καταντήσει η ηγεσία του”, είπε ο κ. Πεταλωτής.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που είπε ότι οι δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου είναι “εξωτερικό” θέμα για τα ΠΑΣΟΚ και δεν ασχολείται, ο κ. Πεταλωτής απάντησε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ασχολείται με τις απόψεις του κ. Παπανδρέου, με το τι λέει και το τι λέει και η κοινωνία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε άλλη ερώτηση, αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος βουλευτής, στην περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, ο κ. Πεταλωτής απάντησε: “Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Εάν προκηρυχθούν εκλογές, θα δούμε τι προτάσεις υπάρχουν και ο καθένας θα αποφασίσει. Το μήνυμα της κοινωνίας είναι να υπάρξει ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι το μόνο κριτήριο για το αν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει σήμερα ΠΑΣΟΚ που να εκφράζει τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο και αυτό πρέπει να το ξαναφτιάξουμε”.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης για τη στήριξη των θέσεων του Γιώργου Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ