Καμμένος: Τελείωσαν, πάμε σε εκλογές

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μετέβη το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να συναντηθεί με τους εισαγγελείς που διερευνούν τις καταγγελίες του για την υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS).

Ο κ. Καμμένος, σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι «μετά από τρία χρόνια έχει ξανανοίξει ο φάκελος για την υπόθεση των CDS» και επισήμανε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορειο:

«Σήμερα θα συνεχίσω την κατάθεση με τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να ριχθεί επιτέλους φως στο ποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας και ποιοι κέρδισαν από αυτήν, με συνεργούς την τότε πολιτική ηγεσία. Η μία και μόνη εξεταστική, που έλεγε κάποτε ο πρωθυπουργός και δεν έκανε ποτέ».

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν έχει νέα στοιχειά, ο Πάνος Καμμένος απάντησε ότι «έχουν προκύψει καινούργια στοιχεία μετά την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου».

Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπογράμμισε:

«Δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και αν πιέζουν, όσο και αν εκβιάζουν, όσο και αν προσπαθούν μέσα στον πανικό τους να βρουν “Συμπιλίδηδες”. Τελείωσαν, πάμε σε εκλογές».

 

Διαβάστε επίσης:

Νταβρής στο enikos.gr: Γιατί θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας 

Οι ΑΝΕΛ ψάχνουν υποψήφιους – Δείτε την αίτηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ