Μπέζας: Ζαριά ρίχνουν αυτοί που οδηγούν τη χώρα στην αβεβαιότητα- ΒΙΝΤΕΟ

Βολές κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εργασίας, Αντώνης Μπέζας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Μπέζας τοποθετήθηκε, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια και, χάρη σε αυτή την προσπάθεια και στις θυσίες του ελληνικού λαού, κρατήθηκε η χώρα στην ευρωζώνη, στο ευρώ και αποκαταστάθηκε η αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό, η οποία ήταν φύλλο και φτερό. Αυτό δεν είναι τυχοδιωκτισμός. Πολιτικός τυχοδιωκτισμός είναι να στηρίζεις αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια με την ψήφο σου και να έρχεσαι τώρα σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και να λες πολιτικά τυχοδιώκτες τους άλλους που αγωνίστηκαν και σήκωσαν το πολιτικό βάρος». «Είμαστε και εμείς τυχοδιώκτες που ψηφίζουμε;», διερωτήθηκε.

Παράλληλα, ο κ. Μπέζας επισήμανε ότι ζαριά δεν έριξαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, ζαριά ρίχνουν αυτοί, που, χρησιμοποιώντας την προεδρική εκλογή, οδηγούν τη χώρα σε βουλευτικές εκλογές. Αυτοί ρίχνουν ζαριά και δεν ξέρουμε που θα βγει αυτή η ζαριά για τη χώρα. Δεν απευθύνομαι τώρα στον κ. Μωραΐτη, απευθύνομαι στους άλλους, απευθύνομαι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ζαριά ρίχνουν αυτοί που οδηγούν τη χώρα στην αβεβαιότητα και σε μία περιδίνηση».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ