Στέλεχος της ΝΔ θα ξεσηκώσει τους γονείς κατά του Ρωμανού

Πρωτοβουλία προκειμένου να αντιδράσουν οι γονείς των φοιτητών που σπουδάζουν στο ΤΕΙ Αθήνας κατά της φοίτησης του Νίκου Ρωμανού θα αναλάβει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Σιδέρη, όπως προαναγγέλλει με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η κ. Σιδέρη, σχολιάζοντας την τροπολογία που ψήφισε η βουλή για τον Νίκο Ρωμανό, κάνει λόγο για «νίκη των τρομοκρατών, των αναρχικών, των παρακρατικών και των παντός είδους εγκλημάτων» ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για εκβιασμό.

«Ντροπή σας που υποκύψατε στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του αναρχοτρομοκράτη. Ντροπή σας που μας ξεφτιλίσατε. Προκαλέσατε το δημόσιο αίσθημα και θα τιμωρηθείτε γιατί επιβραβεύσατε για άλλη μία φορά τη διαφθορά, τους εκβιασμούς και τις τακτικές των ξεφτιλισμένων του ΣΥΡΙΖΑ. Από εδώ και στο εξής θέτω ως σκοπό ζωής να ξεσηκώσω τους γονείς όλων των παιδιών που φοιτούν στο ΤΕΙ για να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τις ζωές των παιδιών τους από τους τρομοκράτες τους οποίους αφήνετε ελεύθερους. Αυτή τη νίκη των τρομοκρατών, των αναρχικών, των παρακρατικών και των παντός είδους εγκλημάτων, ενάντια σε όλους εμάς που επιλέξαμε να είμαστε να είμαστε νόμιμοι», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Σιδέρη.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που το «γαλάζιο» στέλεχος προκαλεί με τις τοποθετήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς στο παρελθόν έχει ζητήσει την φυλάκιση των γονιών του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά έχει επιτεθεί και στην μητέρα του Παύλου Φύσσα.

 

Δείτε την ανάρτηση:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ