ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση μεταξύ Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου για τον Ρωμανό

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση μεταξύ Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου για τον Ρωμανό

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή για την υπόθεση Ρωμανού με πρωταγωνιστές τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος σχολιάζοντας τη φράση του Αλέξη Τσίπρα ότι “ο Σαμαράς συμπεριφέρθηκε σας Πόντιος Πιλάτος” είπε :

“Όταν τον Χριστό τον πήγαν το βράδυ στον Άννα, ο Άννας μπέρδεψε τα διοικητικά του καθήκοντα ως εκτελεστική εξουσία με τα δικαστικά και τον έστειλε στον Καϊάφα”. 

“Μήπως ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρθηκε σαν τον Άννα;” διερωτήθη ο Χαράλαμπος Αθανασίου προκαλώντας την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία παρενέβη λέγοντας: 

“Κύριε υπουργέ αυτή είναι η απάντησή σας; Να κάνετε ειρωνία στον κ. Τσίπρα;”. Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι παίζει με μία ανθρώπινη ζωή με “εξυπνακισμούς” και “πολύ φθηνή επίδειξη πνεύματος”.

“Τι επιδιώκετε; Να ξεκινήσει και απεργία δίψας;” ρώτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον υπουργό Δικαιοσύνης να ζητά και πάλι το λόγο με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν από τα έδρανα της Βουλής…

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Έντονος διάλογος Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου για τον Ρωμανό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ