Κόλλια Τσαρουχά: Δεν ψηφίζω Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κόλλια Τσαρουχά: Δεν ψηφίζω Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

«Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τις παρούσες συνθήκες δεν ψηφίζω», ανέφερε η  βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

« Προφανώς και δεν θα ψηφίσω πρόεδρο όπως το έχω δηλώσει πολύ πριν πάρουμε την ομόφωνη απόφαση και την ανακοινώσουμε η ΚΟ των ΑΝΕΛ, πολύ πριν η κατάσταση σφίξει», σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» και συνέχισε:

«Η επίσπευση των διαδικασιών δείχνει την αδυναμία του κ. Σαμαρά φοβούμενος  ότι δεν μπορεί να επιβάλει τα νέα μέτρα τα οποία του ζητάει η Τρόικα τα οποία ως τώρα τα περνούσε με ένα κοινοβούλιο με μια συγκυβέρνηση η οποία λειτουργούσε και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με πιέσεις».

«Εμείς στους ΑΝΕΛ την απόφαση την πήραμε ως Κοινοβουλευτική Ομάδα όλοι μαζί, δεν μας την επέβαλλε κανένας πρόεδρος κανένας αρχηγός . Είμαστε 12 -13 ψυχές που μπορούμε να βρεθούμε ανά πάσα στιγμή και βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση και βέβαια επισήμως μια φορά την εβδομάδα, έχουμε πάρει ως κοινοβουλευτική ομάδα ομόφωνα την απόφαση αυτή το θέμα είναι από εκεί και μετά ο καθένας να έχει την αντοχή να το στηρίξει ως το τέλος», συνέχισε.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Δήμας, οι “ανεξάρτητοι” και οι αντιδράσεις

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ