ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Οι αριστεριστές εκμεταλλεύονται παιδιά για πολιτικούς λόγους

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Οι αριστεριστές εκμεταλλεύονται παιδιά για πολιτικούς λόγους

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε μιλώντας για  τους Σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα ότι «εκμεταλλεύονται τα παιδιά για πολιτικούς λόγους οι δήθεν ευαίσθητοι αριστεριστές, είναι και αισθητικό θέμα, γιατί με την παραμονή των μεταναστών απομακρύνονται επισκέπτες από το κέντρο και χάνονται δουλειές…»

«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από το Σύνταγμα δεν είμαστε εμείς οι αναίσθητοι, είναι αυτοί που τους κοροϊδεύουν και παίζουν με τον πόνο τους» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην ψήφιση νέου Προέδρου της Δημοκρατίας προειδοποίησε ότι «η χώρα θα μπει σε μεγάλη περιπέτεια αν πέσει η κυβέρνηση… πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος». «Μπορεί να χαθεί σε μια στιγμή η ομαλή έξοδος από το μνημόνιο. Οι βουλευτές πρέπει να αποφασίσουν για τον Πρόεδρο ελεύθερα» δήλωσε.

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί την άποψη του ελληνικού λαού που δεν θέλει πρόωρες εκλογές όπως καταδεικνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις. «Αν πέσει η κυβέρνηση κι αν έρθει ο Τσίπρας θα τον δούμε αν θα κάνει αυτά που λέει» σημείωσε με νόημα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι το κόστος των εθνικών εκλογών είναι τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ που θα έρθει σε νέα μέτρα. «Νέα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα δεν υπάρχουν, άλλα οι πιστωτές ζητούν νέα μέτρα 3 δισ. ευρώ λόγω εκλογών» σημείωσε.

«Ο κ. Βαρουφάκης ζητά ‘αίμα δάκρυα και ιδρώτα’ και αναφέρει ότι ‘μόνη λύση είναι η ρήξη με τους δανειστές’ αλλά μένει στις ΗΠΑ» σημείωσε δε ο βουλευτής της ΝΔ για τον προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ οικονομολόγο.

 «Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε για άλλη μια φορά να υπευθυνότητα έναντι της χώρας. Θα μας συνέφερε η ρήξη για να δει ο κόσμος τις συνέπειες, αλλά αντίθετα ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος εξασφάλισαν δίμηνη παράταση του μνημονίου, και όλη αυτή την περίοδο η κυβέρνηση θα είναι σε ασφάλεια» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ