ΒΙΝΤΕΟ-“Μετωπική” Παπαδάκη-Λαφαζάνη

ΒΙΝΤΕΟ-“Μετωπική” Παπαδάκη-Λαφαζάνη

Άναψαν τα αίματα στον “αέρα” της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, όταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, διαμαρτυρήθηκε στο δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαδάκη, για τις συνεχείς διακοπές.

«Αν δεν με είχατε διακόψει, θα είχα τελειώσει τώρα», επισήμανε ο κ. Λαφάζανης, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος είπε: «Εγώ σας διακόπτω; Είμαι υποχρεωμένος να διακόπτω».

«Δεν σας αρέσει να ακούτε την αλήθεια. Η αλήθεια είναι σκληρή και πικρή», απάντησε, από την πλευρά του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα το πάρετε πίσω», ανέφερε ο κ. Παπαδάκης.

«Θα με μαλώσετε κιόλας;», διερωτήθηκε ο κ. Λαφαζάνης.

«Είμαστε η μοναδική εκπομπή που κάνουμε αντικειμενική ενημέρωση», τόνισε ο δημοσιογράφος, εκτονώνοντας την ένταση και δίνοντας το λόγο στον κ. Λαφαζάνη.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένταση μεταξύ της Φεβρωνίας Πατριανάκου και του κ. Λαφαζάνη. Αφορμή, αυτή τη φορά, στάθηκαν οι αναφορές του κ. Λαφαζάνη στα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση από το 2015.

Η κ. Πατριανάκου αντέδρασε με έντονο τρόπο, λέγοντας: «Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται; Δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα πάνελ που ακούγονται πράγματα που τρομοκρατούν τον κόσμο και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Τα είπαμε στη Βουλή», σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Ποια είπατε στη Βουλή; Σε καταστολή σας είδα», τόνισε η κ. Πατριανάκου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ