ΒΙΝΤΕΟ-Μπέρδεμα με την αναφορά Λοβέρδου στην εκλογή Προέδρου

ΒΙΝΤΕΟ-“Μπέρδεμα” με την αναφορά Λοβέρδου στην εκλογή Προέδρου

“Μπέρδεμα” δημιουργήθηκε με την αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και την ημερομηνία για την έναρξη των ψηφοφοριών.

Κι αυτό γιατί άλλα είπε από το βήμα της βουλής και άλλα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου με την ομιλία του που εστάλη από το υπουργείο Παιδείας.

“Φτάσαμε μέσα στις συνταγματικές προθεσμίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το Σύνταγμα είναι σαφές. Η 7η Φεβρουαρίου είναι η τελευταία μέρα. Είμαστε ήδη δύο μήνες πριν. Είμαστε ήδη σε χρονικό περιθώριο εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Κι όσο παρακολουθούν τις σκέψεις μου εδώ και καιρό πάντα υποστηρίζω ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα το 2015. Πρέπει όλα αυτά να πάνε γρήγορα αμέσως μετά τις γιορτές γιατί η ασάφεια που δημιουργεί η εκλογολογία κάνει κακό” είπε ο κ. Λοβέρδος στη βουλή. 

Αντίθετα σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο κ. Λοβέρδος, είπε:

“Φτάσαμε κοντά στις συνταγματικές προθεσμίες για εκλογή Προέδρου. Χαίρομαι για το περιεχόμενο της επίσκεψης του Προέδρου της Βουλής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όσοι είναι κοντά μου γνωρίζουν πως από καιρό λέω, πως η 7η Ιανουαρίου είναι η καλύτερη ημερομηνία για την έναρξη των συνταγματικά προβλεπόμενων ψηφοφοριών.Γιατί δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα του 2015 στην ασάφεια που δημιουργεί η εκλογολογία”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ