ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Πραγματικό αίσχος η ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Πραγματικό αίσχος η ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ 

«Πραγματικό αίσχος» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, την ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ για το Νίκο Ρωμανό, καλώντας τα κόμματα της βουλής να τοποθετηθούν και όπως είπε χαρακτηριστικά «να καταδικάσουν αυτό το απίστευτο γεγονός που έχει συμβεί».

«Ενώ όλα τα κόμματα και όλοι έχουμε ζητήσει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση λόγω των ημερών, δυστυχώς πριν από λίγες ώρες συνέβη ένα γεγονός το οποίο θέλουμε να καταγγείλουμε και επιθυμούμε να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα της βουλής και να καταδικάσουν αυτό το απίστευτο γεγονός που έχει συμβεί», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και συυμπλήρωσε:

«Οι καθηγητές της 5 ΕΛΜΕ καλούν τους μαθητές να φτύνουν τον πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας, τον οποίο θεωρούν δήθεν αγωνιστή, χαρακτηρίζουν το κράτος στους νόμους του οποίου έχουν ορκιστεί πίστη, ως κράτος δολοφόνων και καλούν τους νέους σε εξέγερση εναντίον αυτής της τυραννίας και του κράτους δολοφόνων. Και όλα αυτά μία μέρα πριν την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου και ενώ όλα τα κόμματα της βουλής έχουμε κάνει έκκληση για ηρεμία και ψυχραιμία».

«Θέτουμε αυτό το θέμα και ζητάμε από όλα τα κόμματα της βουλής να καταδικάσουν το εν λόγω ψήφισμα, το οποίο αποτελεί μία “ντροπή” στην σελίδα της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας.

Καλούμε τον κ. υπουργό Παιδείας να αναλάβει όλα τα πειθαρχικά μέτρα άμεσα και κυρίως καλούμε τα κόμματα της βουλής και ιδίως τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει απερίφραστα αυτό το πραγματικό αίσχος», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ