ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Ανταλλάσσω με τον Τσακαλώτο καταγωγή και τραπεζικούς λογαριασμούς

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Ανταλλάσσω με τον Τσακαλώτο καταγωγή και τραπεζικούς λογαριασμούς

Απάντηση στη χθεσινή δήλωση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2015, ο οποίος είπε πως θεωρεί ότι είναι κατάντια «για το δικό σας τον αστικό κόσμο ότι φτάσατε να σας αντιπροσωπεύουν η Σοφία Βούλτεψη και ο Άδωνις Γεωργιάδης», έδωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Η κ. Βούλτεψη, απευθυνόμενη στον κ. Τσακαλώτο, απάντησε: «Δέχομαι να ανταλλάξω τη δική μου αστική καταγωγή με τη δική του επαναστατική, αρκεί να ανταλλάξουμε και τραπεζικούς λογαριασμούς. Όσο είμαι στην κατάσταση που είμαι, δηλαδή στην κατάσταση του μέσου αστού, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την τάξη».

Παράλληλα, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να δώσει στοιχεία της διαπραγμάτευσης», επισημαίνοντας ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και η επικοινωνία με τους εταίρους και τους δανειστές είναι διαρκής.

«Βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση και, αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται, για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να πάμε πλέον σε αυτό το οποίο ονομάζουμε και είναι συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο, ώστε η χώρα να μπορεί πλέον με τις δικές της δυνάμεις, χωρίς άλλο δημοσιονομικό χάος, αλλά με τάξη, με σταθερότητα, χωρίς ελλείμματα, να δημιουργεί το δικό της εθνικό πρόγραμμα και να μπορεί να έχει την αναγκαία και την ανάλογη ευελιξία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ στοιχεία της διαπραγμάτευσης έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται να δώσω, διότι το θεωρώ λάθος. Θεωρούμε λάθος να γίνεται η διαπραγμάτευση δημόσια και, όποιος το κάνει αυτό, δεν βοηθάει, διότι το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο».

Η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι κατά περίπτωση δίνονται στη δημοσιότητα διάφορα e-mails. «Δεν παρακολουθώ την είσοδο και την έξοδο των e-mails. Επιλεκτικά, κατά καιρούς, απ’ ό,τι έχω καταλάβει δίνονται στη δημοσιότητα κάποια από τα e-mails», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ