ΝΔ: Να ανακαλέσει άμεσα ο Κραουνάκης

ΝΔ: Να ανακαλέσει άμεσα ο Κραουνάκης

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: «Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλάβαιναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία».

Επίσης ο κ. Κραουνάκης  δήλωσε: «Θεωρώ ότι ο καλλιτέχνης είναι πιο πάνω από οποιονδήποτε πολιτικό. Οι πολιτικοί μας έχουν ανάγκη, όχι εμείς τους πολιτικούς. Όταν οι καλλιτέχνες γίνονται ουραγοί οποιασδήποτε κομματικής διαδικασίας είναι πολύ για φτύσιμο. Πολλοί μου λένε ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ επειδή δουλεύω στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, Όχι, δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι friendly και κρατάω για τον εαυτό μου το δικαίωμα να μην είμαι καθόλου friendly όταν δω να γίνεται ένα ξερατό και από εκεί».

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να ανακαλέσει άμεσα και τον ΣΥΡΙΖΑ «να τον αποπέμψει από το κλαμπ των φίλων του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Οι ύβρεις σε βάρος της Βόρειας Ελλάδας, σε βάρος των μισών Ελλήνων, των Βορειοελλαδιτών, εκθέτουν εκείνον που τις ξεστομίζει.

Ακόμη κι όταν ο ίδιος δηλώνει «φίλος του ΣΥΡΙΖΑ».

Καλούμε τον κ. Κραουνάκη να ανακαλέσει άμεσα και το ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει από το κλαμπ των φίλων του, να τον διαγράψει από τη λίστα των υποστηρικτών, που ο κ. Τσίπρας παρουσίασε για τις Ευρωεκλογές.

Διαφορετικά, θα σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις απαράδεκτες απόψεις του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ