Μπαλτάκος: Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να μην υπάρχει δεξιό κόμμα

Μπαλτάκος: Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να μην υπάρχει δεξιό κόμμα

Για το νέο πολιτικό σχήμα “Ρίζες” που ετοιμάζει μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος, στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

«Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ένα κενό δεξιά από τη Νέα Δημοκρατία, το οποίο πρέπει να καλυφθεί. Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να μην υπάρχει δεξιό κόμμα», ανέφερε ο κ. Μπαλτάκος και συμπλήρωσε:

«Θα προχωρήσουμε μόνο εάν η σκοπιμότητα το επιβάλει. Η ετοιμότητα υπάρχει, η αναγκαιότητα είναι δεδομένη, η σκοπιμότητα ερευνάται».

«Δεν πρόκειται να κάνουμε κακό στην παράταξή μας, ούτε κακό στην χώρα. Εκείνο το οποίο δεν θέλουμε είναι εμείς οι ίδιοι να φέρουμε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν κάτι τέτοιο το διαπιστώσουμε δεν θα κάνουμε απολύτως τίποτα», τόνισε και υπογράμμισε ότι «στόχος της κίνησης είναι όλοι εκείνοι οι ψηφοφόροι οι οποίοι θέλουν την επιστροφή της χώρας στις παραδόσεις της».

Ερωτηθείς αν με το νέο πολιτικό σχήμα επιχειρεί να μαζέψει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, απάντησε: «Τι κακό έχει αυτό;  Δεν βλέπω να έχει κάτι κακό αυτό. Έχω πει ότι η Χρυσή Αυγή τον Μάιο πήρε 537.000 ψήφους. Αυτοί όλοι είναι νεοναζί; Πότε έγιναν;».

 

 Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Μπαλτάκος: Η ΝΔ δεν ήταν ποτέ δεξιά…

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για πρόεδρο ο Καπερνάρος 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ