Κουίκ για Μελά: Ας πάει εκεί που θέλει

 Κουίκ για Μελά: Ας πάει εκεί που θέλει

 

«Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Παναγιώτη Μελά» υποστηρίζει ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ σχολιάζοντας την απόφαση του Παναγιώτη Μελά να ανεξαρτοποιηθεί.

«Την ώρα που σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος δηλώσαμε ότι θα τον στηρίξουμε σε κάθε του νομική ενέργεια εναντίον του Γιώργου Σούκουρη, που τον ενέπλεξε στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού, την οποία και διερευνά η Δικαιοσύνη» υποστηρίζει ο κ.Κουίκ.

«Όποιος δεν σέβεται ομόφωνες αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και τον αγώνα όλων των στελεχών και μελών του Κινήματος και όποιος δεν τιμά την υπογραφή του με την οποία δεσμευόταν για τις αποφάσεις του Συνεδρίου, δεν έχει θέση στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» λέει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Επιπλέον σεβόμαστε πολύ τους εαυτούς μας για να του αντιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς. Είναι προτιμότερο να τους συμπεριλάβει στην αυτοκριτική του.

Ας πάει εκεί που θέλει, με μια απόφαση που “βγάζει μάτι”, ακόμα και σε πρωτάρηδες πολιτικούς συντάκτες, ότι ήταν προειλημμένη εδώ και καιρό».

 

Διαβάστε επίσης

Ο Μελάς στο enikos.gr: Φεύγω από τους ΑΝΕΛ λόγω της Ξουλίδου

Η 1η αντίδραση Καμμένου για τον Μελά

ΦΩΤΟ-Που ήταν ο Καμμένος όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μελάς

Ο χάρτης των ανεξάρτητων βουλευτών μετά την ανεξαρτητοποίηση του Μελά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ