• "Απόκομμα" οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

  4:13 μμ, Τετάρτη 28 Μάρ 2012 4:13 μμ, Τετάρτη 28 Μάρ 2012
  "Απόκομμα" χαρακτηρίζει τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Voria.gr.
  "Σε συνθήκες κρίσης, αυτοί που λαϊκίζουν και δημαγωγούν χαϊδεύουν τα αφτιά του κόσμου. Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες” είναι ένα απόκομμα, όπως τα διάφορα κομματίδια που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στον ιδεολογικό μας χώρο, ο οποίος έχει πάντα ως κορμό τη ΝΔ", τονίζει. "Καταλαβαίνω γιατί εισπράττει την οργή του κόσμου, κυρίως όμως καταλαβαίνω τα προβλήματα των ανθρώπων που στην απογοήτευσή τους ή στην απόγνωσή τους σκέπτονται να στραφούν σε τέτοιες επιλογές. Το ζήτημα όμως είναι ότι επί της ουσίας, αυτό το κόμμα, δεν έχει να προτείνει τίποτα για να λύσει τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων", συμπληρώνει.
  Ο κ. Καράογλου, εκτιμά ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός για το κόμμα του, με την προϋπόθεση ότι θα περάσουν στους πολίτες τα πραγματικά και όχι τα ψευδεπίγραφα διλήμματα της επόμενης μέρας. Ενώ, απαντά και στο ενδεχόμενο επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, καλώντας την ουσιαστικά να κάνει το πρώτο βήμα:
  "Ο πρόεδρος έκανε κάλεσμα για πανστρατιά, η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να γίνουν ρεαλιστικά βήματα προς την ανάπτυξη. Όποιος αποδέχεται τις πολιτικές θέσεις της ΝΔ δεν έχει παρά να ζητήσει την επανένταξή του στο κόμμα. Αν κάποιοι πήραν το μήνυμα του προέδρου για πανστρατιά με στόχο την αυτοδυναμία, ας κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα, για να γίνει κατανοητό ότι είναι πραγματική η επιθυμία τους να ενταχθούν στο κόμμα", επισημαίνει.
  Πηγή: voria.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα