Τι είπε η Σ.Ξουλίδου στον Ν.Χατζηνικολάου για την καταγγελία της περί χρηματισμού

Ξουλίδου: Μου είπε ότι η ταρίφα είναι 2 με 3 εκατομμύρια

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την υπόθεση δωροδοκίας της με σκοπό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Η πρόταση έγινε τηλεφωνικά. Είπε ότι η ταρίφα είναι 2 με τρία εκατομμύρια. Υπάρχουν τηλεφωνήματα που μπορούν να ανοιχθούν. Θα ζητήσω άρση απορρήτων», σχολίασε αρχικά η κ. Ξουλίδου και συνέχισε:

«Τον Σεπτέμβριο ήταν η επίμονη αγωνία που είχε ο κύριος να με συναντήσει. Όταν ένοιωσα ότι τα πράγματα ζορίζουν, το είπα στον Πρόεδρο και θελήσαμε να τον εγκλωβίσουμε».

«Όταν κατέθεσε ο κ. Καμμένος για την υπόθεση του κουμπαρά, ο κ. Καμμένος είχε αναφερθεί στη περίπτωσή μου. Τότε όμως δεν είχα κι εγώ τα απαραίτητα στοιχεία. Μέσα από τους διαλόγους φαίνεται καθαρά η πρόθεση του κυρίου, που μου λέει ότι τέτοιες ευκαιρίες έρχονται μια φορά στη ζωή», πρόσθεσε.

«Μέσα στους γραπτούς του διαλόγους, μου λέει, δες τους φίλους μου να καταλάβεις ποιος είμαι. Για να λέει ο κ. Παπαμιμίκος ότι δεν είναι μέλος, έψαξαν και είδαν ότι δεν είναι οργανωτικό μέλος. Το πρόσωπο είναι υπαρκτό, το τηλέφωνό του υπάρχει, έχουν μιλήσει μαζί του. Θα αποδείξει η δικαιοσύνη τι είναι αυτός ο άνθρωπος και που μπορεί να έχει φτάσει», είπε ακόμα η κ. Ξουλίδου και συνέχισε:

«Εγώ επαναλαμβάνω ότι οτιδήποτε στοιχείο υπάρχει το δίνω στην Αστυνομία, δεν γνωρίζω τις διαδικασίες, δεν γνωρίζω τον κύριο, δεν ξέρω αν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Στις 20 Νοεμβρίου, μου είπε, είδες τι σου έλεγα; Ο Μελάς τα πήρε. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι τρολ ή οτιδήποτε άλλο. Δεν το γνωρίζω, δεν τον γνωρίζω τον κύριο».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Είναι όλα ψέματα, θα κάνουμε μηνύσεις και αγωγές

Άνοιξε ξανά η υπόθεση του… κουμπαρά

ΒΙΝΤΕΟ-Η συνομιλία Ξουλίδου με το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τη δωροδοκήσει-Αιχμές Καμμένου για τον Μηταράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ