Ραντεβού Τσίπρα με Τζάκρη και Γιαταγάνα

Ραντεβού Τσίπρα με Τζάκρη και Γιαταγάνα

Συνάντηση με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητη Θεοδώρα Τζάκρη,  είχε ο σήμερα στη βούλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες είχε συναντηθεί και με την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάννα.

Όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, αντικείμενο και των δύο συναντήσεων, σύμφωνα με στελέχη της Κουμουνδούρου, ήταν η συνεργασία εν όψει της δύσκολη πολιτικά συνέχειας και φυσικά των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Άλλωστε η πρώην εισαγγελέας, Χρυσούλα Γιαταγάνα δήλωσε μόλις προ ημερών ότι οι απόψεις της είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κ. Τζάκρη, δικηγόρος, η οποία διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 11 Νοεμβρίου 2013 επειδή ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της συγκυβέρνησης, για κάποιους έχει ήδη κλείσει θέση στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου στην Πέλλα.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Τζάκρη είναι έχει διατελέσει Αντινομάρχης Πέλλας και υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επί Γ. Παπανδρέου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ