Η απάντηση της Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση της Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στην ανακοίνωση του τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Κίνας στην Ελλάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χωρίς κανένα σεβασμό στους κανόνες φιλοξενίας, την ώρα που ο Πρωθυπουργός μιας μεγάλης και ισχυρής χώρας όπως η Κίνα επισκέπτεται την πατρίδα μας, μιλά με τόση θέρμη για τον λαό μας και τον πολιτισμό μας, επιβεβαιώνει τη στρατηγική σχέση Ελλάδας- Κίνας και δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα μας στηρίξει στα πιο σημαντικά βήματά μας προς την ανάκαμψη, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να επιτεθεί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον Πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται και προπαγανδίζει, διότι στην COSCO περίπου 1.000 Έλληνες εργάζονται ήδη. Τόπος εργασίας τους είναι το Κερατσίνι και ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) και όχι το Λιμάνι του Πειραιά.

Οι συμβάσεις από την αρχή έως σήμερα είναι διαφανείς και είναι γνωστά τα κέρδη για την εθνική οικονομία. Έτσι, θα γίνει και στο μέλλον, παρά τη μηδενιστική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτές τις ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ ας αρκεστεί στην κριτική που δέχεται ακόμη και από την τελευταία του φράξια.

Όσο για την κατάπτυστη ανακοίνωση του Τμήματος Ναυτιλίας την παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ