Βολές Χαϊκάλη για αυτούς που αποχώρησαν – Δεν έχει μιλήσει ο Μελάς

Βολές Χαϊκάλη για αυτούς που αποχώρησαν – Δεν έχει μιλήσει ο Μελάς

Συνεχίζονται οι εργασίες του δευτέρου συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τοποθετήσεις συνέδρων.

Πριν απο λίγο, ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης, στη σύντομη τοποθέτησή του, άσκησε σκληρή κριτική σε όσους αποστασιοποιούνται απο τις αποφάςεις του κόμματος, λέγοντας: «Ο κόσμος μάς έκανε βουλευτές, ψηφίζοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

«Το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι η ιδρυτική μας διακήρυξη και δεν αμφισβητείται από κανέναν» είπε ο κ. Χαϊκάλης, παραπέμποντας σαφώς στις δηλώσεις Μελά, ο οποίος είχε πει ότι θα σταθμίσει την απόφασή του για τον ΠτΔ με βάση το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Τέλος, ο κ. Χαικάλης απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε «εθνικό κεφάλαιο που δεν ψήφισε ποτέ κανένα μνημόνιο».

Ο βουλευτής του κόμματος, Παναγιώτης Μελάς, πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα μιλήσει τελικά στο συνέδριο.

Αυτό προκύπτει από συζήτηση που είχε το ΑΠΕ-ΜΠΕ με τον βουλευτή Πειραιώς, ο οποίος απέφυγε να ξεκαθαρίσει το εάν θα τοποθετηθεί ή όχι, στο συνέδριο.

Όπως είπε ο κ. Μελάς, θα φύγει από τον χώρο του συνεδρίου, προκειμένου να απευθύνει ομιλία ιατρικού περιεχομένου, ως προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στη συνέχεια θα σκεφθεί και θα αποφασίσει το εάν θα τοποθετηθεί, ενώ είπε ότι εμμένει στις απόψεις του.

Διαβάστε επίσης:

Κουίκ: Ντροπή τους που δεν παραδίδουν την έδρα τους…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ