Γρηγοράκος για Παπανδρέου: Βαράει μπαλωθιές στον αέρα εκ του ασφαλούς

Γρηγοράκος για Παπανδρέου: Βαράει μπαλωθιές στον αέρα εκ του ασφαλούς

 

Συνεχίζεται η εσωκομματική αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου, μέσω της οποίας, μεταξύ άλλων, ζητά τη Σύγκλιση έκτακτου Συνεδρίου για τον καθορισμό των θέσεων του κόμματος και την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση. Σχολιάζοντας την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός λέγοντας, μέσω του ΣΚΑΪ, ότι « τέτοιες κινήσεις δίνουν την ευκαιρία σε ανθρώπους από τη ΝΔ, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, να “λένε ό,τι λένε” για το ΠΑΣΟΚ».

Μάλιστα έκανε λόγο για «κίνηση αποσταθεροποίησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις το ΠΑΣΟΚ πάει να πάρει ανάσα, βγαίνουν διάφοροι και αποσταθεροποιούν την κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στην φράση του πρώην πρωθυπουργού ότι «ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα τιμήσω μέχρι τέλους την αποστολή που μου εμπιστεύθηκαν οι πολίτες», ο κ. Γρηγοράκος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην επιστολή του.

«Ας ελπίσουμε ότι θα τηρήσει το λόγο του και δε θέλει να κάνει κακό στη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπανδρέου «βαράει μπαλωθιές στον αέρα εκ του ασφαλούς», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και τον κάλεσε να καταθέσει τις απόψεις του στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ λειτουργούμε συνολικά, εκείνος τις ανακοινώσεις στο Καστελόριζο τις έκανε μόνος του», συμπλήρωσε και τόνισε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να διαγράψει κανέναν και πως ο καθένας έχει τις ευθύνες του.

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος: Αυτά που λέει ο Παπανδρέου είναι για μετά

Ο Κασσής προτείνει τη Φώφη για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ