ΒΙΝΤΕΟ-Η Ελίζα Βόζεμπεργκ αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ελίζα Βόζεμπεργκ εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, εξελέγη ομόφωνα στη θέση της Αντιπροέδρου της Ομάδας Εργασίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για θέματα Νομικών και Εσωτερικών Υποθέσεων, κατόπιν προτάσεως του Ισπανού Προέδρου της Ομάδας κ. Gonzales Pons.

Ως μέλος του Προεδρείου, η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής καλείται να συμβάλει στο συντονισμό της πολιτικής γραμμής των Ευρωβουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ στις Επιτροπές: Νομικών θεμάτων, Πολιτικών Ελευθεριών & Δικαιοσύνης, Συνταγματικών υποθέσεων, Πολιτισμού και Παιδείας, Ισότητας των φύλων και Αναφορών.

Μετά την εκλογή της, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους της για τη στήριξή τους, κωλυομένου του Προέδρου κ. Pons, διηύθυνε τις εργασίες της ομάδας  και μεταξύ άλλων υπογράμμισε: “Γνωρίζω ότι το έργο αυτής της ομάδας εργασίας είναι εξαιρετικά απαιτητικό, θα δώσω όμως τον καλύτερό μου εαυτό και θα εργαστώ σκληρά για να προωθήσω τις αξίες και τις αρχές του ΕΛΚ μέσα σε πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης σε σημαντικά ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, η δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ