Κατά συνείδηση θα ψηφίσουν για Πρόεδρο οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Κατά συνείδηση θα ψηφίσουν για Πρόεδρο οι ανεξάρτητοι βουλευτές

   

Με διαφορετικές πολιτικές απόψεις ως προς την ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εμφανίστηκαν οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές στη σημερινή συνεδρίασή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η “Αγορά” είχε αποκαλύψει την κίνηση των ανεξάρτητων βουλευτών με επικεφαλής των Πάρι Μουτσινά, για τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικού σκοπού από την παρούσα βουλή, ενόψει της προεδρικής εκλογής του Φεβρουαρίου, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Με διάφορες ανακοινώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης, οι βουλευτές, Οδυσσέας Βουδούρης, Χρυστούλα Γιαταγάνα, Ραχήλ Μακρή, Θεόδωρος Παραστατίδης και Πέτρος Τατσόπουλος στη συνέχεια είχαν κάνει λόγο για καπέλωμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον Πάρι Μουτσινά (που είναι πρόεδρος της Κ.Ο.) σε ένα ανύπαρκτο, όπως υποστήριζαν, θέμα για το οποίο δεν είχε προηγηθεί καμία σχετική απόφαση.

Στη συνεδρίαση που έγινε σε μια προσπάθεια να χαμηλώσουν οι τόνοι, απουσίαζε ο Οδυσσέας Βουδούρης, ενώ οι βουλευτές που συναντήθηκαν σήμερα συμφώνησαν, όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους ο κ. Μουτσινάς, ότι η αντίδραση τους ήταν υπερβολική.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,συμφώνησαν, επίσης, στην ανάγκη να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις για τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας, παρά τη διαφωνία ορισμένων μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αποσυνδέοντας πάντως το θέμα αυτό από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, για το οποίο ο κάθε βουλευτής διατηρεί την άποψή του.

 

Επίθεση του Βουδούρη στον Μουτσινά μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγορά”

Φωτιές “άναψε” η αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγορά” στους ανεξάρτητους βουλευτές-Η “κίνηση” των 5

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ