• Ψαριανός: Κόλαση μετά τις εκλογές...

  5:07 μμ, Δευτέρα 10 Νοε 2014 5:07 μμ, Δευτέρα 10 Νοε 2014

  Ψαριανός: Κόλαση μετά τις εκλογές...

  Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Ψαριανός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Βήμα FM”, επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει πως όσοι ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα έχουν πάρει και γι’ αυτό λέει και ο Τατσόπουλος ότι δεν θα ψηφίσει. Εγώ θα σας κάνω τη φοβερή αποκάλυψη ότι ο Τσίπρας δίνει περισσότερα! Δεν είναι πλάκα, ότι όσοι ψηφίζουν είναι δωσίλογοι και τα έχουν πάρει και οι άλλοι είναι ηλίθιοι και δεν τα έχουν πάρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα λέει αυτά».

  Την ίδια στιγμή για ο κ. Ψαριανός αναφερόμενος στην στάση που θα κρατήσει ο ίδιος σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τόνισε ότι «το σημαντικό είναι Εκλογές δεν με πειράζει να γίνουν, αλλά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας. Οι πιθανολογούμενες εκλογές θα επιδεινώσουν την κατάσταση της χώρας, και πριν τις εκλογές και κατά τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Διότι όποιος βγει, δεν θα έχει κυβέρνηση. Ήδη είναι επιδεινωμένα τα πράγματα, με το που συζητάμε για εκλογές. Ήδη σου λένε οι άλλοι «τι να συμφωνήσουμε και με ποιους»; Σου λέει ότι μπορεί να γίνουν Βόρεια Κορέα αυτοί, με ποιους να συμφωνήσουμε; Με το που θα γίνουν εκλογές, μη νομίζετε ότι θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, θα βγουν οι πασοκαρίες Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι. Θα γίνει κόλαση! Αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει».

  Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «το πρώτο λοιπόν είναι ο υποψήφιος και το δεύτερο η κατάσταση της χώρας. Αν έχουμε την άνεση να πάμε για εκλογές και να πάμε σε διάφορα νάζια και κόλπα, να το κάνουμε. 180 συνολικά πιστεύω ότι θα βρεθούν. Είναι το ίδιο δύσκολο να βρεθούν 181 όσο και 121. Ήταν ένας φίλος και παζάρευαν και έλεγαν «κάτσε να δούμε τι δίνει ο ένας και τι ο άλλος». Χυδαιότητα απόλυτη! Είναι μερικοί που σου λένε μήπως πάρουν και κάτι… Αφού βγαίνουν αυτοί οι τύποι και λένε αυτά τα πράγματα, δεν ντρέπονται; Στελέχη κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ! Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με την παρουσία της κόρης του να λαμπρύνει το Κοινοβούλιο, δεν ντρέπεται να βγαίνει και να λέει ότι τα παίρνουν όσοι θα ψηφίσουν Πρόεδρο; Έλεος, δηλαδή! Μην κρίνουμε εξ ιδίων, μερικοί-μερικοί. Μην κρίνουμε εξ ιδίων! Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα. Το λέω για κάποιους που κοιτάνε το από πού θα τα πάρουν».

  Τέλος, χαρακτήρισε το εαυτό του «παραποτάμιο» και διευκρίνισε: «είμαι στην επιτροπή διαλόγου του Ποταμιού, όπως και ο Τατσόπουλος και 80 τόσοι άνθρωποι. Δεν έχω ενταχθεί οργανωτικά στο Ποτάμι και δεν σκοπεύω να ενταχθώ μέχρι να δω τι θα γίνει με τη συγκρότηση του χώρου των προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Ο χώρος αυτός πρέπει να συγκροτηθεί. Το ξαναλέω, όμως: αν οι εκλογές γίνουν αύριο, εγώ θα ψηφίσω Ποτάμι».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα