Ο Γιάννης Αμανατίδης για την αποκάλυψη της Realnews

Ο Γιάννης Αμανατίδης για την αποκάλυψη της Realnews

 

«Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε όλες οι περιπτώσεις -και αυτή- να φτάσουν μέχρι το τέλος. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να χύνεται άπλετο φως.  Η διαύγεια και η διαφάνεια είναι το πρώτο που έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στον Real Fm 97.8, σχολιάζοντας τo πρωτοσέλιδο της Realnews με τίτλο “Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη”.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η έρευνα είναι στην αρχή και πρέπει να περιμένουμε. Ωστόσο, όπως είπε,  «σε πολιτικό επίπεδο, όταν έχεις off shore δεν πληρώνεις τους αντίστοιχους φόρους και για έναν πολιτικό είναι πρόβλημα».

Ο κ. Αμανατίδης ερμηνεύοντας τις αποφάσεις του Eurogroup , είπε ότι έρχεται «νέο σκληρότερο Μνημόνιο όπως και να το ονομάσουν».

 «Η κυβέρνηση πηγαίνει σε νέα μέτρα με νέα εποπτεία και δεν υπάρχει διέξοδος με αυτή την πολιτική. Είναι υποταγμένη, είναι πλήρως παραδομένη και δεν πρόκειται  να αλλάξει αυτή τη γραμμή της. Είναι σε πανικό γιατί πρέπει να εξηγήσει και στους δικούς της βουλευτές το πώς θα πάνε και ποια θα είναι η επόμενη μέρα . Από την άλλη μεριά κλείνει το θέμα του Μαρτίου, θα πάμε σε εκλογές, αν κρίνω και από την προηγούμενη τοποθέτηση (σ.σ. του κ. Γεωργιάδη)».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ