Κ.Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις και απολύσεις στο δημόσιο

Κ.Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις και απολύσεις στο δημόσιο

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την ανησυχία του για το κατά πόσο ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσει να εφαρμόσει στην πράξη το πρόγραμμά του.

«Φοβάμαι για την χώρα, γιατί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς ανεφάρμοστο. Αν ο κ. Τσίπρας βγει στις εκλογές θα χρειαστεί να κάνει αναστροφή όσων υπόσχεται οπότε θα είναι σαν να έχει κοροϊδέψει τους πολίτες ή δεν θα μπορεί να χρηματοδοτήσει τη χώρα. Ο Κύριος Τσίπρας είναι όμηρος του Λαφαζάνη και τον κοινών συνιστωσών».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ”Αγορά”, «Πάρτε πίσω τις 100 δόσεις» για το οποίο δήλωσε ότι αποτελεί μία ρύθμιση η οποία είναι ψηφισμένη από την ελληνική Βουλή και πρέπει να εφαρμοστεί.

«Δεν θα υπάρξουν απολύσεις από το 2015 και μετά στο δημόσιο. Με μία εξαίρεση, την πλαστογραφία», ανέφερε ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης ενώ σχετικά με το θέμα των μισθών στο δημόσιο δήλωσε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ