ΒΙΝΤΕΟ-Στύλιος: Με αδίκησε η Κανέλλη

ΒΙΝΤΕΟ-Στύλιος: Με αδίκησε η Κανέλλη

«Δεν με εκφράζουν συμπεριφορές και θέσεις όπως του Ηλία Κασιδιάρη» ανέφερε ο αποπεμφείς υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Στύλιος, αναφερόμενος στο σημερινό επεισόδιο με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή.

Ο κ. Στύλιος τόνισε ότι είναι ένας «φιλελεύθερος πολιτικός» και σημείωσε ότι «ζητήματα πολιτικής βίας, είναι αυτονόητο ότι δεν με αγγίζουν και με βρίσκουν παντελώς αντίθετο».

«Θα ήθελα να δείτε συνολικά την απάντησή μου, να μην απομονωθεί μόνο μία φράση», είπε και υπογράμμισε ότι χρησιμοποίησε τη φράση ‘θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη’ ως «αντιπαράδειγμα».

«Το είπα ως αντιπαράδειγμα, είπε πολλά και η κυρία Κανέλλη. Μπορεί η βουλή να επιβάλλει τα κοινοβουλευτικά ήθη και να καθορίσουμε έναν πολιτικό διάλογο, ήρεμο και σταθερό» επεσήμανε, μιλώντας στο Mega και συνέχισε:

«Και για να λέμε την αλήθεια στον κόσμο η κυρία Κανέλλη είπε πολλά πράγματα πιο πριν. Εγώ ήμουν ψύχραιμος και ήρεμος και ήρεμα το αντιμετωπίζω. Από τη στιγμή που το θέμα έλαβε τέτοια διάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να μην υποβάλλω την παραίτησή μου στην κυβέρνηση».

«Διόρθωσα το λάθος και συνεχίζω», πρόσθεσε ο Γιώργος Στύλιος ενώ ερωτηθείς τι θα πει στην Λιάνα Κανέλλη αν τη συναντήσει, απάντησε:

«Αν συναντήσω την κυρία Κανέλλη, θα της πω ότι με αδίκησε διότι προετοιμάστηκε και για μία προσωπική επίθεση».

Τέλος, ο αποπεμφείς υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι «σε καμία περίπτωση» δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής και επανέλαβε την στήριξή του στην κυβέρνηση.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Υπό παραίτηση ο Στύλιος-Η παρέμβαση του Πρωθυπουργού και το επεισόδιο με την Κανέλλη-Τι δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ

ΒΙΝΤΕΟ-Η δήλωση παραίτησης του Στύλιου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ