Οι τζιχαντιστές και… η Βούλτεψη

Οι τζιχαντιστές και… η Βούλτεψη

Εκτενές αφιέρωμα στην Σοφία Βούλτεψη κάνουν τα αραβικά μέσα με αφορμή την τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, με την κυβερνητική εκπρόσωπο να ετοιμάζει… μαντίλα για την επίσκεψή της στο Κάιρο, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Ανακάλυψε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μια αιγυπτιακή ιστοσελίδα, πληροφορήθηκε ότι έχει 2 εκατ. επισκεψιμότητα την ημέρα και ότι της είχε… αφιέρωμα. Τώρα, θα πείτε, αφιέρωμα για τι; Όχι μόνο επειδή θα συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην επίσκεψή του στο Κάιρο (για να συμμετάσχει στην τριμερή Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου) αλλά και επειδή είναι η πρώτη γυναίκα κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η αιγυπτιακή εφημερίδα «Αλ Γιουχφ Αλ Σάπε» έγραψε πολλά για τη Σοφία εκτοξεύοντας τη διάθεσή της στα ύψη. Έγραψε ότι είναι «μαχητική», ότι «δίνει αιχμηρές απαντήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε για τον πατέρα της, παρέθεσε το βιογραφικό της. Τώρα, θα ρωτήσετε, πώς αντέδρασε η Σοφία διαβάζοντάς τα όλα αυτά στα… αραβικά; «Αμάν, με περιμένουν οι… τζιχαντιστές»! Αφήστε που στις αποσκευές της παίρνει και μια… μαντίλα».

 

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ