Βούλτεψη: Να βγάλουμε τα λουκέτα από τα μυαλά μας…

Βούλτεψη: Να βγάλουμε τα λουκέτα από τα μυαλά μας…

 

«Τα ανοιχτά σχολεία είναι οπωσδήποτε καλύτερα από τα κλειστά σχολεία», τόνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, σημείωσε, αναφορικά με τις καταλήψεις που πραγματοποιούνται σε σχολεία της χώρας ότι πρέπει «να βγάλουμε τα λουκέτα από τα μυαλά μας και να κρατήσουμε ανοιχτά τα σχολεία μας».

Σχετικά με τις ενδοκυβερνητικές κόντρες που ξέσπασαν με αφορμή το σχέδιο νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια, ανέφερε ότι «οι κυβερνητικοί εταίροι συνεννοούνται πάρα πολύ» και συμπλήρωσε:

«Μπορεί κάποια στιγμή κάποιος να πει κάτι και να μην υπάρχει απόλυτη ενημέρωση αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Τα δύο κόμματα και οι δύο αρχηγοί συνεννοούνται απόλυτα. Και για την Ελλάδα αυτό είναι πολύ καλό».

Παράλληλα, η Σοφία Βούλτεψη υπογράμμισε ότι «η χώρα βρίσκεται σε φάση έναρξης της διαδικασίας της ανάπτυξης και θα παρουσιάσει ανάπτυξη αυτό το τρίμηνο για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια ύφεσης».

«Ζητούμε πολιτική σταθερότητα γιατί όταν υπάρχει αστάθεια σε μία χώρα δεν έρχεται κανείς, Έλληνας ή ξένος, να επενδύσει», είπε, ενώ αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε:

«Η αντιπολίτευση που θέλει να γίνει κυβέρνηση, την ίδια μέρα λέει πέντε διαφορετικά πράγματα. Είναι πέντε άνθρωποι, δέκα γνώμες».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς δεν αντέχει ούτε μία μίνιμουμ επικοινωνία

ΒINTEO-Βενιζέλος:Καθοριστικής σημασίας το Eurogroup

Λοβέρδος: Θα εφαρμοστεί το Νέο Λύκειο

ΒΙΝΤΕΟ-Μπέζας: Τα σχολεία δεν ανήκουν μόνο στους μαθητές

BINTEO-Καταγγέλλουν ξυλοδαρμό μαθητή από αστυνομικούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ