Σκρέκας: Ώρα για δουλειά και μετρημένα λόγια

Σκρέκας: Ώρα για δουλειά και μετρημένα λόγια

«Υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα στο υπουργείο Ανάπτυξης για να υπηρετήσει ο νέος υπουργός, Κώστας Σκρέκας που αφορούν στην αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας για μια Ελλάδα μετά την κρίση», επεσήμανε ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νίκος Δένδιας στην τελετή παραλαβής παράδοσης.

Ο νέος υπουργός σημείωσε από την πλευρά του ότι «είναι ώρα για δουλειά και μετρημένα λόγια σε συνεργασία με την δυνατή ομάδα που υπάρχει ήδη στο υπουργείο» και συνέχισε:

«Θα φροντίσουμε να κάνουμε όσα απαιτούνται για την αξιοποίηση του κάθε ευρώ είτε προέρχεται αυτό από τον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα φορολογούμενο είτε από την Ευρώπη, για την βοήθεια της επιχειρηματικότητας – ιδιαίτερα της επιχειρηματικότητας των νέων – και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Η προσπάθεια μου θα είναι να δικαιώσω την επιλογή του πρωθυπουργού».

Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τους υφυπουργούς και του γενικούς γραμματείς, στελέχη και υπαλλήλους του υπουργείου αναφέροντας ότι ήταν μία «δυνατή ομάδα» που δούλεψε μαζί της 4 μήνες με σημαντικά αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος ανέφερε ότι ήταν ευχάριστη έκπληξη η συνεργασία του με τον κ. Δένδια καθώς ήταν από τις καλύτερες συνεργασίες και παρά τις Κασσάνδρες, όπως σημείωσε.

«Τώρα», συνέχισε, είναι ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξη που θα συνεργαστεί με τον κ. Σκρέκα ο οποίος γνωρίζει την οικονομία και ευχήθηκε να ξεπεράσει τον Δένδια, «λίγο δύσκολο, συνέχισε, αλλά θα τον ξεπεράσει».

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Η ορκωμοσία Δένδια-Σκρέκα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ