ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μπουτάρης στον Ματθαιόπουλο: Το πάνω πάτωμα είναι ακατοίκητο

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μπουτάρης στον Ματθαιόπουλο: Το πάνω πάτωμα είναι ακατοίκητο

 

Να ανακαλέσει όσα είπε κατά την ομιλία του κάλεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής είχε πει ότι ο Γιάννης Μπουτάρης θέλει να χτίσει μουσουλμανικό τέμενος στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μπουτάρης απαντώντας τόνισε: «Να ανακαλέσει ο Ματθαιόπουλος το ψέμα που είπε. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ να γίνει τζαμί. Είπα ότι ο δήμος θα βοηθήσει την μουσουλμανική κοινότητα να αποκτήσει τόπο λατρείας και όχι τζαμί εάν αυτή το επιδιώξει».

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν ανακάλεσε τα λεγόμενα του αλλά τόνισε ότι ο κ. Μπουτάρης εκτός από την πρότασή του για το τζαμί είχε προτείνει και την απόδοση του ονόματος του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μπουτάρης εξοργίστηκε από τα λεγόμενα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου και απάντησε: «Είσαι ψεύτης με περικεφαλαία. Το πάνω πάτωμα είναι εντελώς ακατοίκητο. Δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου κάνω μήνυση. Θα λέω ότι είσαι ψεύτης με περικεφαλαία. Κάνε μου εσύ μήνυση. Δεν θα σου μιλάω στον πληθυντικό. Θα σου μιλάω όπως θέλω. Είσαι κατηγορούμενος».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Thestival.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Ο Μπουτάρης σε ρόλο DJ

ΦΩΤΟ-Ο Καλαφάτης διασκεδάζει με τη φάρσα του Μητσικώστα στον Μπουτάρη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ