ΒΙΝΤΕΟ-Θερμή πολιτική εβδομάδα-Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Παπούλια

ΒΙΝΤΕΟ-Θερμή πολιτική εβδομάδα-Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον Παπούλια 

Μήνυμα αισιοδοξίας για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια στέλνει με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Αντώνης Σαμαράς μια ημέρα πριν από την συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.

«Δεν θα αφήσουμε την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας να πυροδοτήσει αστάθεια που μπορεί να τινάξει τις θυσίες μας στον αέρα την ώρα που ανοίγουμε νέα σελίδα για τον τόπο. Ας βάλουμε όλοι πάνω από όλα το συλλογικό καλό και το εθνικό συμφέρον», επισημαίνει ο Πρωθυπουργός.

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί λίγες ώρες αργότερα και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει πλαίσιο αρχών και θέσεων για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την πολιτική αστάθεια.

«Πολιτική αλλά και θεσμική αβεβαιότητα υπάρχει σήμερα. Όσο παραμένουν στην εξουσία δύο κόμματα που δεν έχουν πια καμία αξιοπιστία στην ελληνική κοινωνία», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εν τω μεταξύ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής αφήνοντας αιχμές για τα 120 «όχι», στα οποία περιλαμβάνεται και η Χρυσή Αυγή.

 

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ