Βούλτεψη: Θα κάνουμε τα τελευταία βήματα ενωμένοι

Βούλτεψη: Θα κάνουμε τα τελευταία βήματα ενωμένοι

Μήνυμα ενότητας έστειλε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η Σοφία Βούλτεψη σημείωσε ότι «τέτοια μέρα αξίζει να θυμόμαστε ότι από την κορυφογραμμή της 28ης Οκτωβρίου οι ήρωες μας έστειλαν μήνυμα ενότητας. Οι Έλληνες ενωμένοι πέτυχαν τις μεγαλύτερες νίκες τους και διαιρεμένοι και διχασμένοι υπέστησαν τις μεγαλύτερες ήττες και τις μεγαλύτερες και πιο ταπεινωτικές συμφορές».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος διέψευσε για μία ακόμη φορά τα εκλογικά σενάρια αλλά και τις φήμες περί ανασχηματισμού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα θα πάει μπροστά, θα συνεχίσει στο δρόμο της. Είμαστε στην έξοδο, θα κάνουμε τα τελευταία βήματα ενωμένοι».

Στην ανάγκη επικράτησης κλίματος ομόνοιας στη χώρα στάθηκε στις δηλώσεις του και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Όπως τόνισε, «το μήνυμα είναι επίκαιρο: η ομόνοια κάνει θαύματα. Η διχόνοια δημιουργεί άσχημες καταστάσεις και τραύματα. Πρέπει να στραφούμε μέσα, βαθιά στην εθνική μας ψυχή και να βρούμε εκείνα τα κατάλληλα εργαλεία της συνεργασίας, της ομόνοιας, της πίστης, της αγάπης και της αλληλεγγύης για να μπορέσει η χώρα να επανέλθει στην κανονικότητα. Ακόμη πρέπει να βρούμε αντίδοτο σ” αυτό το μικρόβιο της διχόνοιας και της αυτοκαταστροφής».

Στα φαινόμενα αναβίωσης του φασισμού στη χώρα μας αναφέρθηκε από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Ο κ. Καλογιάννης σημείωσε πως η σημερινή ημέρα είναι «σημαδιακή» και «ταυτόχρονα με το σεβασμό στους νεκρούς μας, μας κάνει να σκεφτόμαστε και το σήμερα. Τις δύσκολες συνθήκες, την αναβίωση φαινομένων που πρέπει  συνολικά η ελληνική κοινωνία να χτυπήσει αλύπητα. Ποτέ πια φασισμός, ποτέ πια πόλεμος».

Πηγή: www.onlarissa.gr

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Παπούλιας: Η κρίση δεν θα μας νικήσει

ΦΩΤΟ- Ρέθυμνο: Ο καιρός είπε… «Όχι» στην παρέλαση

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στην παρέλαση της Λάρισας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ