Επίθεση της Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση της Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου και Τάσου Κουράκη, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο για «αποτροπιαστικές δηλώσεις που απαξιώνουν κάθε έννοια ανθρωπισμού και νομιμοποιούν τη βία».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Η προκλητική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε τρομοκράτες που εν ψυχρώ αφαιρούν ανθρώπινες ζωές ξεπερνά πλέον κάθε όριο και καταντά αποκρουστική.

Οι βουλευτές του δεν περιορίστηκαν στην «ανθρωπιστική», όπως την αποκάλεσαν, παρέμβασή τους στη Δικαιοσύνη, υπέρ του αιτήματος Ξηρού για κατ’ οίκον νοσηλεία, αλλά από χθες επιδίδονται σε όργιο αποτροπιαστικών δηλώσεων εντός και εκτός κοινοβουλίου, απαξιώνοντας κάθε έννοια ανθρωπισμού, προκαλώντας το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών και παρέχοντας κοινοβουλευτική και πολιτική νομιμοποίηση στη βία».

Στη συνέχεια η Σοφία Βούλτεψη αναφέρθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Τάσου Κουράκη, δηλώνοντας:

«Μέσα στο κοινοβούλιο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, απενοχοποίησε την τρομοκρατία, λέγοντας ότι «την μεγαλύτερη τρομοκρατία στον απλό λαό την ασκεί η κυβέρνηση».

Και μιλώντας στον Real Fm, ο βουλευτής Τάσος Κουράκης δεν δίστασε να επαναλάβει επί λέξει ότι «θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε βιαστή, χουντικό»!

Μετά από αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απολογηθεί και στα θύματα των βιαστών», τόνισε κλείνοντας η Σοφία Βούλτεψη…

Διαβάστε επίσης:

Κουράκης: Θα υπερασπιζόμουν και χρυσαυγίτη

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντοπούλου: Βαφτίζετε τρομοκράτη τον εχθρό σας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ