ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Η ρύθμιση αυτή είναι επανάσταση

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Η ρύθμιση αυτή είναι επανάσταση

«Η ρύθμιση η οποία ψηφίζουμε σήμερα είναι η καλύτερη ρύθμιση που έχει γίνει για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως μιλάει ως άνθρωπος που έχει χρειαστεί να μπει για τη δική του επιχείρηση σε προηγούμενη ρύθμιση.

«Εάν ποτέ σκεφτόμουν ως επιχειρηματίας ότι θα ερχόταν στο μέλλον μία τέτοια ρύθμιση δε θα είχα πληρώσει ποτέ τίποτα» δήλωσε και χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη ρύθμιση ως “επανάσταση” και “όνειρο κάθε επιχειρηματία”.

«Είναι το όνειρο κάθε επιχειρηματία να γίνει τέτοια ρύθμιση. Δεν πρόκειται περί απλής ρυθμίσεως, είναι μία επανάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε αυτό το σημείο η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου έκανε κάποιο σχόλιο με αποτέλεσμα ο Άδωνις Γεωργιάδης να της απαντήσει προσωπικά λέγοντας: «Κυρία Φωτίου, κι εγώ αν είχα 1,5 εκατομμύριο στην τράπεζα δε θα πήγαινα να ρυθμίσω τις δόσεις» με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο με όλη την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη

 

 

Διαβάστε επίσης

Η “αντιπολίτευση” του Άδωνι στην Δούρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ