ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κωνσταντοπούλου-Τριαντάφυλλου στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κωνσταντοπούλου-Τριαντάφυλλου στη Βουλή

Ένταση επικράτησε στη βουλή μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Κώστα Τριαντάφυλλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι κατά τη διάρκεια της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, παρέθεσε γεύμα με χρήματα που διατέθηκαν  από τον προϋπολογισμό της Βουλής.

Ο κ. Τριαντάφυλλος, έκανε λόγο για «συκοφαντία», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ακούσαμε κάτι το οποίο είναι απολύτως συκοφαντικό. Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλυπτόμενη από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντεί κάποιον εντός της αιθούσης, δεν είναι η πρώτη φορά που χυδαιολογεί κατά συγκεκριμένου προσώπου και δεν είναι η πρώτη φορά που δυστυχώς υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

«Συνεχώς σκανδαλολογεί λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα. Η άποψη αυτή την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή. Αν δεν ανακαλέσει απαιτώ από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εκ μέρους της συγγνώμη», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Τραγάκης κάλεσε τον κ. Τριαντάφυλλο να πάρει πίσω την φράση περί ταύτισης με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να ακούγονται αυτά εδώ μέσα».

Απαντώντας στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε:

«Ο κ. Τριαντάφυλλος είναι στη γραμμή που χάραξε την επομένη της δολοφονίας Φύσσα ο εκπληκτικός νους που συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό, κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης».

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για σας. Ειλικρινά σας μιλάω δεν μπορώ να πω τίποτα για σας. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε», της απάντησε ο Γιάννης Τραγάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ