ΑΝΕΛ Χανίων για το επεισόδιο με τον Καμμένο: Κάποιοι ενοχλήθηκαν…

ΑΝΕΛ Χανίων για το επεισόδιο με τον Καμμένο: Κάποιοι ενοχλήθηκαν…

Στο χθεσινό επεισόδιο που είχε ο Πάνος Καμμένος στο αεροδρόμιο Χανίων αναφέρονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες της κρητικής πόλης.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων, μετά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο Αεροδρόμιο Χανίων, κατά την αναχώρηση του Πρόεδρου μας κ. Πάνου Καμμένου, αισθανόμαστε την ανάγκη να… ζητήσουμε Δημόσια Συγγνώμη.

Ζητάμε συγγνώμη που χθες βράδυ, κατά την ομιλία του Προέδρου, η αίθουσα του Εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων ήταν ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ με όρθιους μέχρι και το φουαγιέ.

Ζητάμε συγγνώμη που στις πρώτες σειρές καθισμάτων βρισκόταν πλήθος γνωστών και προβεβλημένων στελεχών άλλων παρατάξεων, που εγκαταλείπουν “το μαντρί “ και συμπαρατάσσονται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πλέον κατάλαβαν ότι “ο λύκος” βρίσκεται μέσα στο “μαντρί”.

Ζητάμε συγγνώμη που γνωστά και προβεβλημένα στελέχη άλλων Αντιμνημονιακών παρατάξεων, μας τίμησαν με την παρουσία τους αποδεικνύοντας ότι η σωτηρία της πατρίδος προέχει των όποιων ιδεολογικών διαφόρων που μπορεί να έχουμε.

Ζητάμε συγγνώμη που ο Πρόεδρός μας σήμερα έκανε σειρά επαφών με θέμα το σκανδαλώδες και καταστροφικό για την τοπική κοινωνία, ξεπούλημα του Αεροδρομίου Χανίων.

Προφανώς  κάποιοι ενοχλήθηκαν…

Ζητάμε Συγγνώμη και σας λέμε ότι… ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς από τα Χανιά, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας γίνει σωματικός έλεγχος, ΟΧΙ στο Α’ όροφο του Αεροδρομίου, όπως γίνεται παντα αλλά ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Ο Χρόνος σας τελειώνει…

Υ.Γ. Για όσους δεν επιθυμούν αγωγές, υπαρχει και βίντεο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ