Βούλτεψη: Η χώρα πρέπει να είναι ήρεμη

Βούλτεψη: Η χώρα πρέπει να είναι ήρεμη

«Αυτό το οποίο ζούμε είναι μια ασύμμετρη κατάσταση. Γίνεται μια διαρκής διαστροφή της πραγματικότητας», ανέφερε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Την ώρα ακριβώς που έπρεπε η χώρα να είναι ήρεμη και να προχωρά προς την έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση, την ώρα ακριβώς αυτή, επιλέγει η αντιπολίτευση μια επίθεση με όλα τα μέσα: Έχουμε ψεύδη, συκοφαντίες, προσωπικές επιθέσεις, τυμβωρυχίες στο απώτερο παρελθόν. Διαχέεται μια γλώσσα του μίσους, απειλές συνεχώς προς εταίρους και αγορές».

Η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Alpha, υπενθύμισε την προειδοποίηση του Αλέξη Τσίπρα Τσίπρα στην Βουλή ότι δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε συμφωνία αν δεν έχει συναινέσει η αξιωματική αντιπολίτευση και συμπλήρωσε:

«Έχω την άποψη ότι επειδή αυτήν τη στιγμή τρέφονται από τα μνημόνια, τη φτώχεια και τη δυστυχία του κόσμου, ανησυχούν επειδή γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια -και με τη βοήθεια των εταίρων και με τη σύμφωνη γνώμη τους- να βγούμε από το μνημόνιο και να προχωρήσουμε με ένα δικό μας πρόγραμμα, που θα το έχουμε φτιάξει εμείς, με βάση τις ανάγκες της χώρας μας, της πατρίδας μας. Έτσι λοιπόν βλέποντας ότι πάμε προς την έξοδο κάνουν το παν για να το εμποδίσουν».

 «Οι αναφορές του ξένου Τύπου είναι σαφέστατες. Μιλούν για πολιτική αστάθεια και κίνδυνο εκλογών που τρομάζει τις αγορές… Όταν έχουμε το παράδειγμα της Αργεντινής και της Κύπρου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλη περιγραφή. Υπάρχουν τα παραδείγματα», υπογράμμισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

Η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι «η χώρα πρέπει να είναι ήρεμη για να μπορέσει να πραγματοποιήσει την έξοδο από το μνημόνιο και να πάει στην επόμενη μέρα… Είναι η μέρα της ελπίδας, όταν η χώρα με το δικό της πρόγραμμα θα επωφελείται από όλα όσα πρέπει να επωφεληθεί, από τον τουρισμό της, από τις εξαγωγές της, από το φυσικό της αέριο, από το πετρέλαιο…». Πρόσθεσε ότι «δεν ξεκινήσαμε εμείς όλη αυτήν τη συζήτηση περί “κουμπαράδων”, περί “χρηματισμού βουλευτών”, δεν την ξεκίνησε η κυβέρνηση. Η αστάθεια, ο τρόμος, οι απειλές προς πρόσωπα, προς κόμματα, αυτό δεν είναι δημοκρατία».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ