Τσίπρας προς Καμμένο:Να μου προσέχετε τον Τέρενς

Τσίπρας προς Καμμένο:Να μου προσέχετε τον Τέρενς

 

“Να μου προσέχετε τον Τέρενς” είπε σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάνο Καμμένο όταν πέρασε την πόρτα του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή σήμερα το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να του ζητήσει τη στήριξη του για την προώθηση της πρότασης των ΑΝΕΛ για τα κόκκινα δάνεια, συνοδευόταν μεταξύ άλλων από τον Τέρενς Κουίκ. 

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε χαμογελώντας: “Εδώ βλέπω περίεργα πράγματα. Έχετε κάτσει στα δεξιά του Καμμένου…”.

Μετά από λίγα λεπτά οι πόρτες έκλεισαν και οι δύο αρχηγοί έμειναν οι μόνοι τους. Στο θέμα για τα “κόκκινα δάνεια” επήλθε τελικά συμφωνία, με τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώνει μετά το τέλος της συνάντησης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει την πρόταση νόμου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι ο κ. Κουίκ, παρέμεινε στο γραφείο του κ. Τσίπρα και μετά την αναχώρηση του κ. Καμμένου. Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είχε μια δεκάλεπτη κατ’ ιδίαν συζήτηση για τα θέματα της επικαιρότητας με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος συνόδευε τον κ. Τσίπρα στη συνάντηση. 

 

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Θα ψηφίσουμε την πρόταση των ΑΝΕΛ

Καμμένος: Μπορούμε να βρούμε τα κοινά σημεία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ από την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τις δηλώσεις Σκουρλέτη

Σκουρλέτης: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ